Comandarea de produse de pe site-ul Knitsamore.com se face rapid si usor, in doar cativa pasi.

1. Alegerea produselor

Folosind meniul din partea superioara a paginii, se poate ajunge la categoria produselor de interes.

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii, gasite in partea stanga a paginii, ajuta la gasirea produsului in functie de specificatiile / caracteristicile de care aveti nevoie. Astfel, puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra.

Caseta de cautare situata in partea superioara a paginii este o alta optiune prin care poate fi gasit produsul dorit.

2. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi, alegeti mai intai marimea care vi se potriveste daca este cazul, cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in Cos. Daca nu stiti ce masura vi se potriveste puteti consulta “Ghidul de marimi“. Dupa apasarea butonului Adauga produsul in cos veti fi avertizat printr-un pop-up ca produsul ales de dumneavoastra a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi, aflat in partea dreapta sus a paginii.

3. Cosul de cumparaturi

Apasati butonul din partea dreapta sus a paginii pentru a vizualiza sumarul cosului de cumparaturi si plasarea comenzii. Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau chiar sa stergeti un produs.

Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul “Continuati cumparaturile”.

Pe site-ul Knitsamore.com aveti 3 modalitati de a plasa o comanda: ca si client deja autentificat in cont, ca si client nou sau ca si vizitator (nu este necesar sa va faceti un cont pe site-ul Knitsamore.com pentru a putea comanda).

Pentru a finaliza comanda selectati adresa de livrare si de facturare, modalitatea de transport si cea de plata a produselor.

Pentru orice intrebari sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati prin email – contact@ knitsamore.com sau prin telefon –  

  • No products in the cart.