Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 10 si 20 zile lucratoare de la data comenzii. Pentru produsele aflate deja in stoc termenul de livrare este de 3 zile lucratoare de la data comenzii.

Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, atat la primirea comenzii cat si inainte de a se livra produsele.

Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile ce au ca si adresa de livrare Romania.

Pentru comezile plasate cu adrese de livrare in tari din Europa, calculul taxelor de curierat va fi discutat cu fiecare client in parte, functie de adresa de livrare.

Livrarile in Bucuresti se fac personal sau prin Fan Courier, iar livrarile din tara se fac prin intermediul Fan Courier.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Knitsamore isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente, respectiv de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

  • No products in the cart.