Conform legii comertului electronic OUG nr.34/2014, art.9 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze Knitsamore asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);
  • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;
  • produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, astfel incat cutia sa nu fie deteriorata.
  • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita modificarea sau inlocuirea produsului initial;
  • Knitsamore se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 zile calendaristice.

Produsele KNITSAMORE care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa comunicata clientului la acceptarea returului.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

  • No products in the cart.