Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”. 

Knitsamore.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal de informare si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora!

Copyright Knitsamore.com

Intregul continut al site-ului Knitsamore.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Knitsamore / Fany Agency SRL si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Knitsamore.com numai in limitele metionate in prezentul document.

Servicii si produse oferite de Knitsamore.com

Knitsamore.com isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele prezentate prin intermediul Knitsamore.com sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv knitsamore.com isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau un numar crescut de solitari pentru unul dintre produse sau materiale.

Plata produselor

Pe site-ul Knitsamore.com iti poti alege intre urmatoarele modalitati de plata:

Plata  Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se  va face printr-un curier rapid si veti putea plati numerar in momentul receptionarii coletului. Pentru aceasta modalitate de plata se percepe o taxa suplimentara de 15 RON pe livrare.

Transfer bancar (internet banking) / ordin de plata: Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu toate detaliile necesare efectuarii platii (informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului). Produsele trebuiesc achitate integral inainte de livrare.

Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la adresa office@knitsamore.com

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Tinand cont de caracterul handmade al produselor, termenul de livrare este cuprins intre 10 si 20 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, atat la primirea comenzii cat si inainte de a se livra produsele.

Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile ce au ca si adresa de livrare Romania.

Pentru comezile plasate cu adrese de livrare in tari din Europa, calculul taxelor de curierat va fi discutat cu fiecare client in parte, functie de adresa de livrare.

Livrarile in Bucuresti se fac personal sau prin Fan Courier, iar livrarile din tara se fac prin intermediul Fan Courier.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Knitsamore isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente, respectiv de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Garantia produselor

Knitsamore ofera certificate de garantie de 30 de zile pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu produsele comandate de dvs. Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia va fi solutionata prin reparea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului  pentru garantia produselor comandate revine in atributiile clientului.

Produsele care prezinta defecte fizice precum: rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa indicata clientului in momentul acceptarii returului.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze Knitsamore asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

– contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

– produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

– in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita modificarea sau inlocuirea produsului initial;

Knitsamore se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 de zile calendaristice.

Produsele KNITSAMORE care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Exceptie fac produsele aflate deja in stoc si comercializate ca atare.

Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Knitsamore.com pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Knitsamore.com se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Knitsamore.com.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Knitsamore.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere Knitsamore.com sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere Knitsamore.com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere Knitsamore.com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  • dreptul de a cere Knitsamore.com sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Knitsamore.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea sitului Knitsamore.com si a relatiilor comerciale cu acesta.

  • No products in the cart.